Andet

Tillykke til klubben med 60 års jubilæet

Kære medlem af Vejle Frimærkeklub

Den 23. februar 1961, altså i morgen for nøjagtig 60 år siden blev Vejle Frimærkeklub stiftet på Hotel Ritz.

Dette 60 års jubilæum havde vi set frem til skulle fejres i den netop overståede weekend med en klubudstilling, Vejle Frim ’21, men som alle ved, har Covid-19 og sat en stopper for denne fejring.

 Vi havde glædet os til denne udstilling, den første siden Nordia 2017, og vi håber selvfølgelig, at det bliver muligt at afvikle udstillingen på et senere tidspunkt, hvis det kan passes ind i mellem alle de andre udstillinger, der er planlagt og udsat.

Da vi for godt et år siden første gang hørte om den virus i Kina, havde ingen almindelige mennesker vel forestillet sig, at vi fortsat skulle være ramt af denne forbandelse, der i lang tid har sat en stopper for alt normalt liv, lige fra almindelige daglige indkøb, fester og sammenkomster til mere eller mindre alt socialt samvær.

Desværre ser det ikke ud til at vi slipper ud af grebet lige med det samme, og må nok forberede os på, at vi ikke kan starte vore aktiviteter op før efter sommerferien. Hvis andet viser sig, vil det kun være en positiv overraskelse.

Vor fantastiske kasserer, Ole Schrøder har i weekenden på sin Facebooke profil skrevet et lille stykke, som er meget dækkende for den situation, vi står i.

Jeg tillader mig at gengive det, og håber at han ikke kommer efter mig med copyright.

”Vejle Frimærkeklub er med mere end 200 medlemmer en af landets største og mest aktive frimærkeklubber. Vi mødes i sæsonen normalt hver tirsdag aften i vores glimrende lokaler i Gulkrog i Vejle. Men nu er det næsten 1 år siden, vi sidst havde møde i Vejle Frimærkeklub.

Vi savner både samværet og de mange aktiviteter om vores fælles hobby.

En sådan lang periode er ikke ligefrem optimalt for et foreningsliv. Vi har 2 gange prøvet at arrangere en generalforsamling. Begge under hensyntagen til gældende Corona-regler, men begge gange overtrumfet af nye restriktioner.

Det har dog været meget opmuntrende at se, at vi har trofaste og loyale medlemmer, som fortsat – i en periode uden aktivitet – bakker op om klubben.

I denne weekend, 20/21 februar, skulle vi have afholdt en frimærkeudstilling i anledning af Klubben 60 års dag. Forarbejdet hermed er spildt, da dette arrangement også er aflyst pga. Corona.

Vi må derfor nøjes med og håbe på, at vore i venner i Fredericia Frimærkeklub har større held med at få afviklet deres nationale frimærkeudstilling ELBO ´21 i oktober.”

Herfra skal der lyde et stort tillykke med 60 års jubilæet til vor fantastiske klub og til alle vore medlemmer, som vi glæder os så meget til at se igen.

Jan Drejer

Formand