En god velkomst

SÅDAN BYDER VI DIG VELKOMMEN SOM NYT MEDLEM

Uanset om du har samlet frimærker i kort tid eller i mange år, om du har en stor eller en lille samling, om du ved lidt eller meget om frimærker, ja, så er du velkommen i klubben. Vi gør ikke forskel på nogen, hos os er alle lige. Det er meget vigtigt.

Vi samler næsten alle frimærker på hver vor måde. Nogle elsker at vaske frimærker, andre vasker næsten aldrig. Nogle samler ikke andet end Danmark, andre samler på lande fra den anden side af jordkloden eller på motivmærker. Nogle samler mærker med store eller små fejl, såkaldte varianter. Nogle samler breve eller postkort, og andre samler kun på de enkelte mærker. Nogle samler på ubrugte (postfriske), og andre samler kun på stemplede mærker, og nogle endda kun på stempler.

Og sådan kan vi blive ved. Vi er alle forskellige, men et har vi tilfælles:

»Vi synes, det er sjovt at samle på frimærker og hyggeligt at være sammen om vor fælles hobby.«

På forhånd kan den første aften være svær for en, der kommer som interesseret. Man kender jo ikke rigtig til, hvordan det hele forløber i klubben, men: I Vejle Frimærkeklub tager vi pænt imod dig.

Så snart vi spotter et ukendt ansigt, kontakter vi straks vedkommende og byder ham eller hende velkommen. Herefter overlades du til vores ”turfører”. Han vil ligeledes tage pænt imod dig og give dig en grundig introduktion af klubben og vise dig rundt i den. Han vil også fortælle om aftenens videre forløb, om hvilke tilbud vi har, og hvor de enkelte ting forefindes osv. Han vil ligeledes fortælle dig, at du er velkommen til at besøge os nogle gange, inden du beslutter dig for eventuelt medlemskab.

Derfor: Kig trygt indenfor i vores hyggelige klub og se og hør mere om vore mange aktiviteter. Du kan se mere om fordelene ved medlemskab under: Fordele i menuen: Nye medlemmer.