Fordele

HVORFOR BLIVE MEDLEM OG ER DER FORDELE VED AT VÆRE MEDLEM AF EN FRIMÆRKEKLUB?

 Det kan være ganske fornøjeligt for mange at samle frimærker derhjemme og selv prøve at finde ud af de problemer og udfordringer, der er i verdens bedste hobby.

Kan man egentligt ikke også lige så godt samle for sig selv. Eller bliver det måske mere spændende og sjovt, når man er medlem af en frimærkeklub?

Svaret er selvfølgelig ‑ Ja!

I en frimærkeklub kan du skaffe dig frimærkerne på en nem og oftest meget billigere måde. Du kan f.eks. bytte dig til mærker, du mangler. Du kan også købe dem på klubbens forskellige formidlingssalg/auktioner eller via udvalgshæfterne, der cirkulerer blandt medlemmerne.

Du kan hver gang lære noget nyt , enten om mærker, det område du selv samler, eller om ting du aldrig har bemærket. Jo mere man ved om mærkerne deres baggrundshistorie og eventuelle varianter, des mere interessant bliver det at samle.

Du kan deltage i det sociale sammenhold og hygge dig sammen med folk, der deler din interesse for frimærker.

Vejle Frimærkeklub har mange tilbud, som du til enhver tid, som medlem kan drage fordel af: 

Alle disse tilbud får du ved et medlemskab af Vejle Frimærkeklub.

Et helt års kontingent koster kun 485,- kr. (fra 1.1.2022)

Du behøver dog ikke være medlem for at besøge os. Gæster er altid velkomne til at kigge inden for i klubben ‑ få en introduktion og mærke, hvor hyggeligt vi har det med hinanden.

Når du har besøgt os et par gange, kan du beslutte dig angående medlemskab.

Vejle Frimærkeklub er Danmarks største klub med over 220 medlemmer. Klubbens medlemmer er en rigtig god blanding af såvel unge og ældre som mænd og kvinder.

Der kommer i gennemsnit ca. 70 medlemmer til klubbens mødeaftener.