Frimærkets Dag 2019

Lørdag den 21. september afholder Vejle Frimærkeklub igen Frimærkets Dag i samarbejde med Danmarks Filatelist Forbund. Arrangementet vil igen i år blive afviklet i forhallen til Føtex på havnen i tidsrummet 09.00-15.00.

Læs mere: Frimærkets Dag 2019

Sæsonen starter med Skrammelauktion

Så starter sæsonen.

Tirsdag den 17. september starter vi aftenmøderne op med en af de altid populære skrammelauktioner, hvortil der er indlevering samme aften - 5 lot pr. medlem.

Læs mere: Sæsonen starter med Skrammelauktion

Husk september måneds mange aktiviteter

Gå ikke glip af september måneds mange aktiviteter i Vejle Frimærkeklub. Bemærk de forskellige adresser for aktiviteterne.

Allerede lørdag den 14. september er der "Mærkedag i Vejle" med hygge og fordybelse. Det foregår i Dansk Metals lokaler på Diget 2 i Vejle.

Læs mere: Husk september måneds mange aktiviteter

Tag med til National Udstilling i København

Lørdag den 19. oktober tager Vejle Frimærkeklub en tur til København til den Nationale Udstilling i DGI-byen, som arrangeres af KPK og Filatelistisk Selskab.

Busturen er gratis for Vejle Frimærkeklubs medlemmer, og der er afgang kl. 07.00 fra Borgvold. Der serveres en kop kaffe og et rundstykke i bussen.

Læs mere: Tag med til National Udstilling i København

Se det nye program

Vi nærmer os hastigt den nye frimærkessæson, der som bekendt bliver i nye omgivelser.

Vi har nu lagt hele det nye program på hjemmesiden i menuen til venstre.

Her kan du se alt om vore mange aktiviteter lige fra "Mærkedage",  byttemøder eller spændende foredrag til Frimærkets Dag, Trekantbytte, frimærkekursus, variantmøder og tur til den Nationale Udstilling i oktober.

Vi har også lagt vort seneste klubbrev på siden i menuen til venstre under Månedsbrev. Her kan du læse mere uddybende om alle vore aktiviteter.

Vel mødt til en ny og spændende sæson i Vejle Frimærkeklub

Underkategorier