Tillykke til klubben med 60 års jubilæet

Kære medlem af Vejle Frimærkeklub

Den 23. februar 1961, altså i morgen for nøjagtig 60 år siden blev Vejle Frimærkeklub stiftet på Hotel Ritz.
Dette 60 års jubilæum havde vi set frem til skulle fejres i den netop overståede weekend med en klubudstilling, Vejle Frim ’21, men som alle ved, har Covid-19 og sat en stopper for denne fejring
Vi havde glædet os til denne udstilling, den første siden Nordia 2017, og vi håber selvfølgelig, at det bliver muligt at afvikle udstillingen på et senere tidspunkt, hvis det kan passes ind i mellem alle de andre udstillinger, der er planlagt og udsat.
Da vi for godt et år siden første gang hørte om den virus i Kina, havde ingen almindelige mennesker vel forestillet sig, at vi fortsat skulle være ramt af denne forbandelse, der i lang tid har sat en stopper for alt normalt liv, lige fra almindelige daglige indkøb, fester og sammenkomster til mere eller mindre alt socialt samvær.
Desværre ser det ikke ud til at vi slipper ud af grebet lige med det samme, og må nok forberede os på, at vi ikke kan starte vore aktiviteter op før efter sommerferien. Hvis andet viser sig, vil det kun være en positiv overraskelse.

Vor fantastiske kasserer, Ole Schrøder har i weekenden på sin Facebooke profil skrevet et lille stykke, som er meget dækkende for den situation, vi står i.
Jeg tillader mig at gengive det, og håber at han ikke kommer efter mig med copyright.

”Vejle Frimærkeklub er med mere end 200 medlemmer en af landets største og mest aktive frimærkeklubber. Vi mødes i sæsonen normalt hver tirsdag aften i vores glimrende lokaler i Gulkrog i Vejle. Men nu er det næsten 1 år siden, vi sidst havde møde i Vejle Frimærkeklub.
Vi savner både samværet og de mange aktiviteter om vores fælles hobby.
En sådan lang periode er ikke ligefrem optimalt for et foreningsliv. Vi har 2 gange prøvet at arrangere en generalforsamling. Begge under hensyntagen til gældende Corona-regler, men begge gange overtrumfet af nye restriktioner.
Det har dog været meget opmuntrende at se, at vi har trofaste og loyale medlemmer, som fortsat – i en periode uden aktivitet – bakker op om klubben.

I denne weekend, 20/21 februar, skulle vi have afholdt en frimærkeudstilling i anledning af Klubben 60 års dag. Forarbejdet hermed er spildt, da dette arrangement også er aflyst pga. Corona.

Vi må derfor nøjes med og håbe på, at vore i venner i Fredericia Frimærkeklub har større held med at få afviklet deres nationale frimærkeudstilling ELBO ´21 i oktober.”

 

Herfra skal der lyde et stort tillykke med 60 års jubilæet til vor fantastiske klub og til alle vore medlemmer, som vi glæder os så meget til at se igen.
Jan Drejer
Formand

Generalforsamling udsat på ubestemt tid

På grund af de strammede restriktioner omkring forsamlingsforbuddet, er vi som bekendt nødsaget til at udsætte den annoncerede generalforsamling den 12.1., da DGI-huset også er lukket ned.

Vi håber, at der snart viser sig en mulighed for at få afholdt den nu 2 gange udsatte generalforsamling.

Der indkaldes selvfølgelig på ny, når vi har klarhed over, hvornår det kan ske.

Glædelig jul 2020

I disse dage samles vi normalt med familie og venner for at fejre hjerternes fest. I år stilles vi dog overfor store udfordringer og svære valg. Covid-19 holder os fortsat i et jerngreb, der for mange kan betyde liv eller død. Derfor er vi alle gensidigt forpligtiget til at tage ansvar for vor adfærd også i julenj for at beskytte hinanden.

Jeg håber dog, at I alle vil finde en måde at fejre julen på, og det på trods af alle de begrænsninger, der er lagt på os, vil lykkes  finde en eller anden form for glæde sammen med dem i har kære.

På bestyrelsens vegne vil jeg ønske alle en forhåbentlig rigtig glædelig jul.

Nytårshilsnen 2020

KÆRE MEDLEM AF VEJLE FRIMÆRKEKLUB

De sidste timer af 2020 rinder hastigt ud. Et år der vil blive husket i mange generationer fremover og et år der for altid vil stå i historien, som året hvor Covid-19 ændrede verden og ikke mindst vor dagligdag med restriktioner og nedlukninger. Men også et år der får os til at huske, hvor godt vi egentligt plejer at have det – noget vi nok alle har tendens til at glemme ind i mellem.

Jeg håber, at vore medlemmer og deres kære er sluppet nådigt igennem pandemien rent sygdomsmæssigt.
Det har været/er uden tvivl også en svær tid for rigtigt mange, der mangler  aktiviteter og socialt samvær med andre mennesker.

GENERALFORSAMLING UDSAT IGEN:
Med regeringens forlængelse af nedlukningen til den 17. januar kan vi konstatere, at vi igen må udsætte vor generalforsamling, der var planlagt til den 12. januar, da DGI-huset også er lukket ned.
Det betyder selvfølgelig også, at vore normale møder fortsat er udsat på ubestemt tid. Det er umuligt på nuværende tidspunkt at spå om, hvornår vort land igen bliver normaliseret.

Læs mere: Nytårshilsnen 2020

Vejle Frim '21 aflyst

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at vi nu desværre kan meddele, at vor 60 års jubilæumsudstilling, Vejle Frim '21 er aflyst, eller i bedste fald udsat på ubestemt tid.

Bestyrelsen tog beslutningen for nogle dage siden, og dagens udmelding fra regeringen bekræfter, at det var den rigtige beslutning. Forsamlingsforbuddet på max. 10 personer er forlænget til 28. feb., hvilket betyder at ingen større aktiviteter vil blive gennemført i de første måneder ad 2021 som minimum.

Vi kan kun vente i spænding på, hvordan situationen så ser ud, og om det bliver muligt at genoptage aktiviteter igen.

Vi forventer dog at afholde den udsatte generalforsamling fra april, tirsdag den 12. januar 2021 i DGI-huset. Alle restriktioner og forbehold vil selvfølgelig blive overholdt. Mere herom følger snarest.

Underkategorier