Fortsat intet nyt om sæsonstart

Intet nyt er godt nyt - det siger et gammelt ordsprog, men det gælder bestemt ikke i dette tilfælde.

I skrivende stund ved vi, til alles store frustration, fortsat intet om, hvornår der bliver åbnet op for aktiviteter i Gulkrog-Centret, og dermed heller ikke hvornår vi kan genoptage vore aktiviteter. Vi har selvfølgelig også fokus på de restriktioner, der er udstukket, og ønsker ikke at udsætte vore medlemmer for unødig risiko. Det betyder også, at når vi starter op, bliver det med ale de forholdsregler som vi kan: Afstand, håndsprit osv., men det vil altsammen blive annonceret, når det sker.

Vi kan ikke udelukke, at der pludselig med kort varsel bliver åbnet op igen, hvilket betyder, at vi måske ikke kan nå at varsko vore medlemmer, som ikke modtager emails eller følger med her på siden.

Det betyder endvidere, at vi ikke som forventet kan afholde vor udsatte generalforsamling som det første møde, da vi muligvis ikke kan nå at udsende indkaldelse rettidigt.

Vi vil selvfølgelig, så snart vi ved noget, publicere det her på siden og på Facebook, så det bedste råd pt. er at følge med dagligt.

De seneste uger har et stået på aflysning efter aflysning (udsættelse): DFF's Repræsentantskabsmøde, Den Nationale Udstilling i Nyborg, Klubudstillingen Djurs 2020, Trekantbytte og en lang række andre byttedage. Her henvises til Forbundets hjemmeside, hvor der er en opdatering af aflyste arrangementer.