Uvished om sæsonstart

Stor uvished om sæsonstart

Det har været og er fortsat en ualmindelig usikker tid, vi lever i. Overalt i verden oplever vi forfærdelige ting i forbindelse med  Corona pandemien, der nu har hærget i mere end 5 måneder.
Det sætter sit præg på stort set alle aktiviteter, også vor frimærkeklub, der siden starten af marts har ligget helt stille.

I øjeblikket ser vi en voldsom stigning af smittede i dele af verden, men også i Danmark ser vi tendens til flere og flere smittede. Der tales sågar om nedlukning af dele af landet igen. Vi håber ikke, at det kommer så langt.

Normalt ville vi denne tid på året have programmet klar, men intet er som det plejer,
Vi ved på nuværende tidspunkt ikke, hvornår vi igen kan åbne for vore aktiviteter, da Gulkrog-Centret, der huser vore mødelokaler, endnu ikke er blevet genåbnet, og der er heller ikke der i øjeblikket nogen, der kan give et bud på, hvornår der åbnes op.

Derfor må vi meget mod vore ønsker vente med at sende vort program, der efter planen skulle være begyndt i starten af september med den udsatte generalforsamling.

Vi vil selvfølgelig så hurtigt som det overhovedet er muligt informere vore medlemmer her på hjemmesiden, på Facebook og mail til de, som har meldt sig til dette.