Nytårshilsnen 2020

KÆRE MEDLEM AF VEJLE FRIMÆRKEKLUB

De sidste timer af 2020 rinder hastigt ud. Et år der vil blive husket i mange generationer fremover og et år der for altid vil stå i historien, som året hvor Covid-19 ændrede verden og ikke mindst vor dagligdag med restriktioner og nedlukninger. Men også et år der får os til at huske, hvor godt vi egentligt plejer at have det – noget vi nok alle har tendens til at glemme ind i mellem.

Jeg håber, at vore medlemmer og deres kære er sluppet nådigt igennem pandemien rent sygdomsmæssigt.
Det har været/er uden tvivl også en svær tid for rigtigt mange, der mangler  aktiviteter og socialt samvær med andre mennesker.

GENERALFORSAMLING UDSAT IGEN:
Med regeringens forlængelse af nedlukningen til den 17. januar kan vi konstatere, at vi igen må udsætte vor generalforsamling, der var planlagt til den 12. januar, da DGI-huset også er lukket ned.
Det betyder selvfølgelig også, at vore normale møder fortsat er udsat på ubestemt tid. Det er umuligt på nuværende tidspunkt at spå om, hvornår vort land igen bliver normaliseret.

Julen og nytåret er normalt et tidspunkt, hvor man mødes med familie, naboer og venner. Heller ikke dette er muligt i normalt omfang med de anbefalinger, som der er blevet udstukket. Ikke desto mindre er det vigtigt i videst muligt omfang at overholde disse, hvis vi skal denne pandemi til livs.

Lidt lys er der dog for enden af tunnelen.  Heldigvis er der nogle kloge hoveder, der har udviklet en vaccine mod Covid-19, og vaccineringen er startet op i vort land, men der går jo desværre en rum tid før alle er blevet vaccineret, og mit gæt er, at vi skal hen på sommeren, før vi kan vende tilbage til en normal hverdag.

Et kig tilbage på frimærkeåret 2020, der blev kort. Vi afholdt de sidste møder på Rødkilde Gymnasium, heldigvis for det, og vi rykkede i de nye og rigtigt gode lokaler på Gulkrog den 3.3.
Lokalet blev taget rigtig godt imod af de fremmødte medlemmer, men desværre nåede vi kun et enkelt møde mere, inden Danmark lukkede ned.
En del af vore medlemmer har således slet ikke set det nye mødelokale. Vi glæder os dog enormt til at kunne tage hul på normale møder i disse lokaler, der opfylder vore krav langt bedre end Rødkilde kunne.
Vi glæder os også til det fremtidige samarbejde med personalet på Gulkrog, hvor vi blev taget rigtigt flot imod.
Stort set alle aktiviteter hen over forår, sommer og efterår og nu vintermånederne blev aflyst over hele landet. Det være sig både klubmøder, byttedage, udstillinger, Frimærkets Dag osv.
Til gengæld er det mit indtryk at rigtigt mange har brugt tiden på at få kigget nærmere på det, der måtte ligge i kasser, skabe og skuffer derhjemme. Nogle har brugt tid på at sætte samlinger op, og det bliver spændende at få dette præsenteret på et tidspunkt.
Desværre mangler vi jo alle det fysiske samvær, der normalt følger med.

Et par andre forslag til at udnytte tiden: Gå på nettet og søg oplysninger om dit samleområde, kig de mange auktioner igennem, måske er der noget du kan bruge, tag kontakt til et par af dine frimærkevenner og aftal at mødes privat til lidt hygge med frimærker – bare husk anbefalingerne J

På bestyrelsens vegne vil jeg til slut ønske alle et godt nytår med håbet om, at vi snart kan vende tilbage til en normal tid, hvor vi kan mødes igen og hygge os sammen om vor dejlige hobby.
Pas på jer selv og på hinanden

Godt nytår

Pbv.
Jan Drejer