Tag med til National Udstilling i København

Lørdag den 19. oktober tager Vejle Frimærkeklub en tur til København til den Nationale Udstilling i DGI-byen, som arrangeres af KPK og Filatelistisk Selskab.

Busturen er gratis for Vejle Frimærkeklubs medlemmer, og der er afgang kl. 07.00 fra Borgvold. Der serveres en kop kaffe og et rundstykke i bussen.

Vi forventer at ankomme til udstillingen ved åbningstid kl. 10.00 og herefter har man hele dagen til rådighed blandt de 500 rammer og de 12 tilmeldte handlere. Se mere om udstillingen her:

http://www.kpk.dk/national-frimaerkeudstilling-filatelistisk-selskab-100-aar/

Der er masser at kigge på, så vi kører først fra udstillingen igen ved 16.30 tiden. Hyggen er selvfølgelig som altid en vigtig ting i vore aktiviteter, så derfor kører vi forbi CarlsLund Restaurant i Odense, hvor der er bestilt deres populære æggekage. (Dette er dog for egen regning).

Herefter returneres til Vejle, hvor vi forventer at være ca. 21. tiden

Der er allerede 46 tilmeldte - faktisk er har vi kun 4 ledige pladser tilbage, så hvis det har din interesse at komme med på denne spændende tur, tilrådes meget hurtig tilmelding til formanden på 26 24 57 70 eller på e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

De sidste 4 pladser fordeles efter først til mølle princippet.