Husk september måneds mange aktiviteter

Gå ikke glip af september måneds mange aktiviteter i Vejle Frimærkeklub. Bemærk de forskellige adresser for aktiviteterne.

Allerede lørdag den 14. september er der "Mærkedag i Vejle" med hygge og fordybelse. Det foregår i Dansk Metals lokaler på Diget 2 i Vejle.

Tilmelding senest dagen før til Søren Kavin på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til Poul Erik Malmbæk på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tirsdag den 17. september tager vi hul på den almindelige frimærkeksæson med en af de populære Skrammelauktioner med indlevering samme aften. max. 5 lot pr. medlem. Alt starter på 20 kr.

Det foregår i vort nye mødelokale på Rødkilde Gymnasium, Rødkildevej 42A.

Onsdag den 18. september har vort Eftermiddagshold deres første møde fra 13.30 til 15.30. Det sker i Gulkrog-Centret ved Højbanen.

Lørdag den 21. september holder vi Frimærkets Dag  fra 09.00-15.00 med udstilling, salg af bla.a. de nye frimærker med hunde, salg af vore bøger og ikke mindst gratis vurdering for alle. Frimærkets Dag holdes i Føtex på havnen.

Søndag den 29. september er der det velbesøgte Trekantbytte fra 09.00 til 16.00. Det foregår på Fredericia Gymnasium, Nørrebrogade.

Vel mødt til vore mange aktiviteter.