Nyt mødelokale endeligt på plads

Det er med stor glæde, at vi nu kan fortælle, at vi har fundet nye mødelokaler til den kommende sæson ovenpå chokket over at blive opsagt i vore dejlige mødelokaler med kort varsel.

Fremover vil vore møder blive afholdt på Rødkilde Gymnasium, Rødkildevej 42A, 7100 Vejle.

Her har vi fået adgang til en fløj af gymnasiet, hvor der er mødelokale med 120 siddepladser.
Det er dog noget mindre end det, vi tidligere har haft, men til gengæld får vi en tilstødende mellemgang, hvor vi kan have nogle af vore aktiviteter. Ligeledes er der i forlængelse af gangen et stort lokale med auditorium og tekniske faciliteter, hvor vi regner med at holde foredrag og vore møder i variantgruppen
Derudover har vi fået et lille lokale til vort grundkursus samt et tilstødende rum til vore materialer og rekvisitter.
Der er toiletter lige ved lokalerne og vi får ”egen” indgang med rampe, så alle kan få adgang til vore møder.
Der er masser af parkeringspladser, og kun ca. 50 meter til vore lokaler, og det betyder, at vore vigtigste krav er opfyldt.

Vi har haft Danmarks bedste mødelokaler med de faciliteter, vi har ønsket os. Vi skal nu omstille os til noget ikke nødvendigvis dårligere, men alligevel noget andet.
Vi skal derfor forvente lidt indkøringstid, inden vi finder frem til den rigtige opstilling, men jeg er sikker på, at vi også fremover har rigtigt gode rammer for vore møder, og vi glæder os til at vise de nye lokaler frem for vore medlemmer og gæster.

Inden vi kom så langt, har vi haft kontakt med rigtigt mange institutioner, skoler, kommunale bygninger osv., inde vi fandt de rigtige. Tidspunktet midt i sommerferien gjorde ikke proceduren lettere.
I flere tilfælde passede faciliteterne ikke til vore krav, nogle steder kunne vi ikke leje på fast basis mens andre steder ikke havde plads til udlejning.

Vi har fået rigtigt mange gode forslag til fremtidige lokaler fra vore medlemmer, hvilket vi er meget taknemmelige for. Også Vejle Kommune har vist stor interesse for at hjælpe os, såfremt vi ikke selv lykkedes med at finde egnede lokaler. Tak til alle for hjælpen.