"Mærkedag" i Vejle igen

Vi tager hul på den nye sæson allerede lørdag den 14. september 2019 med en ny omgang "Mærkedage i Vejle". 

Ved sidste møde i foråret var der 12 deltagere, og der var fokus på hyggeligt samvær sammen med andre samlere, samt at arbejde med eget materiale. Nogle arbejdede med opsætning og andre med specialsamling af varianter, og andre igen med at få en katalogsamling på plads. Hvis nogen var i tvivl om noget, var der straks andre som havde en mening eller en viden om emnet. Vigtigst af alt var den afslappede stemning sammen med ligesindede.

Vi håber at fortsætte initiativet i samme ånd, hvor det sociale samtidig spiller en stor rolle for os alle. Ingen af dem der møder ved hverken for lidt eller for meget, eller har hverken for lille eller for stor samling, så længe man bare har lyst til at arbejde med sine egne frimærker i godt selskab.

Mødestedet vil ligesom sidste gang være i Dansk Metal´s lokaler på Diget 2 i Vejle. Der er kun gratis parkering lige foran huset, men der kan også parkeres ude på vejen.

Tilmelding til Søren Kavin på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Poul Erik Malmbæk på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag den 12. september 2019.